Világítás

Szinte egyetlen helyiség sem nélkülözheti lámpa. Szokatlan és exkluzív lámpák lenyűgöző választéka optimális fényforrást biztosít Önnek. Az Estilofina függőlámpákat, állólámpákat, asztali lámpákat és dizájnos csillárokat kínál, amelyek stílust és egyedi hangulatot varázsolnak minden helyiségbe.

Alapár adóval: 140 152 HUF
Kedvezmény: -77 462 HUF
Fogyasztói ár: 62 690 HUF
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
Alapár adóval: 155 832 HUF
Kedvezmény: -75 042 HUF
Fogyasztói ár: 80 790 HUF
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
Alapár adóval: 155 832 HUF
Kedvezmény: -88 142 HUF
Fogyasztói ár: 67 690 HUF
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás

Miért nálunk vásároljon?

A bútorok minősége

Minden darabunk stílusos, funkcionális és tartós, így Ön tökéletes otthont alakíthat ki.

Ingyenes szállítás 200.000 Ft felett

Az Estilofinánál ingyenes kiszállítást 200.000 Ft feletti rendelés esetén

Problémamentes visszaküldés

Ha nem elégedett a termékkel, lehetővé tesszük az áru problémamentes visszaküldését. Gondoskodunk a gyors visszatérítésről.

Gyors megoldás a panaszra

Az Estilofinánál gyors és hatékony megoldást biztosítunk a panaszokra. Ha bármilyen problémája van a megrendelt termékkel, azt a lehető leggyorsabban és gördülékenyen megoldjuk.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálati csapatunk mindig készen áll a kérdések megválaszolására, a problémák megoldására és a vásárláshoz szükséges segítségre.

Megbízható cég

Cég vagyunk, amely 9 éve működik a piacon 3 országban. Büszkék vagyunk arra, hogy érvényesültünk és kiérdemeltük a piac bizalmát.

Újdonságok minden héten

Érdekelnek bennünket a piac és az új termékek választéka. Kínálatunk folyamatosan frissül, nálunk mindig talál valami újat és érdekeset.

Bútorok a világ minden tájáról

Igyekszünk a különböző országokból származó bútorok széles választékát kínálni Önnek, így ízlésének és preferenciáinak megfelelően különböző stílusok és minták közül választhat.